{{ shop.id }}
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »
One of the world's top 10 piercing and tattoo studio’s

Vier 20 Jaar PiercingWorks: Profiteer van een 20% korting op alles!

22 April 2024
PiercingsWorks
PiercingsWorks
Expert
Wij hebben fantastisch nieuws dat we niet langer voor ons kunnen houden! Dit jaar markeert een geweldig moment voor PiercingsWorks – we bestaan namelijk 20 jaar! En dit gaan we vieren met 20% korting! Jullie ongelooflijke steun en toewijding hebben ons hier gebracht, en we zijn klaar om dit samen groots te vieren op 15 mei.

Datum: 15 mei
Tijd: Vanaf 10:30 uur tot 22:00 uur
Locatie: PiercingWorks, Amsterdam

Deze dag wordt niet zomaar een feest; het wordt een spektakel van plezier, verbinding en kunst. We hebben een scala aan activiteiten, spelletjes, en meer gepland, zodat iedereen iets geweldigs kan ervaren. Bovendien lanceren we ons allereerste online piercingmuseum, een plek waar de kunst en geschiedenis van piercings tot leven komen.

Maar dat is nog niet alles – we blazen jullie omver met een ongekende aanbieding: een waanzinnige 20% korting op álles in de winkel! Ja, je leest het goed – alles! Of je nu een nieuwe tattoo wilt, klaar bent voor een frisse piercing, of dat ene bijzondere sieraad op het oog hebt, dit is jouw kans om groot te besparen.

Kom langs en hef het glas op twintig jaar succes, stijl, en innovatie. Wij kunnen niet wachten om deze bijzondere dag met jullie allemaal te delen. Mis deze waanzinnige kans niet om te vieren en te besparen. Tot 15 mei!

Check hier wat we allemaal voor je in petto hebben:

 14:00 - Boekpresentatie door Farah & opening van ons piercingmuseum
 15:00 - DJ set begint met draaien
 15:00 - Onze karikaturist tekent bezoekers GRATIS naar wens
 16:00 - Artiesten op witte stelten treden op!
 17:00 - Mensen verkleed als verpleegsters delen snoepjes uit aan iedereen in de winkel

Het duurt tot ongeveer 19 uur!
En natuurlijk, omdat we jarig zijn, krijg je 20% korting op alles in de winkel. Dus of je nu voor een nieuwe tattoo komt, een piercing laat zetten, of die unieke piercing scoort, vandaag is de dag!  Mis het niet en wees deel van ons feest!