Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
One of the world's top 10 piercing and tattoo studio’s

Hoe kom je het snelst van een ontsteking af?

10 Februari 2021
PiercingsWorks
PiercingsWorks
Expert
Natuurlijke nazorg en hulpmiddel bij ontstekingen. Aphraheals, een natuurlijke zeezoutoplossing, biedt uitkomst bij wonden, ontstekingen en meer.

Mijn naam is Aphraheals en ik werd na jaren experimenteren in een piercing studio in Nederland ontwikkeld. Na honderden keren verschillende methoden te hebben toegepast, vonden mijn uitvinders eindelijk iets dat effectief ontstoken piercings genas.

Volledig bestaand uit natuurlijke ingrediënten en oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, genees ik piercings, puistjes of andere ontstekingen. Ik werk snel, effectief en ben vrij van kunstmatige toevoegingen.

Mijn belangrijkste ingredient, zeezout, wordt al decennia lang gebruikt voor het behandelen van verschillende aandoeningen.

Het zakje waarin ik zit is gemaakt van bananenblad en aangezien alles 100% natuurlijk is, zou je me zelfs kunnen eten.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schadelijke ingrediënten. Mij bestellen is eenvoudig en kan zelfs via Amazon of Bol.com.

Je houdt het zakje gemakkelijk op zijn plek door deze op de gewenste plek te bevestigen met een steriele pleister of een elastiekje of haarband. Bijgesloten in de verpakking vind je een pipet zodat je precies de juiste hoeveelheid water kunt toevoegen om het zakje te bevochtigen.

Ik ben een uniek wondermiddel en biedt uitkomst bij kleine wondjes en genees deze snel. Zolang je mijn verpakking gesloten en droog houdt hoef je je geen zorgen te maken over een uiterste houdbaarheidsdatum en kun je me gebruiken wanneer je wilt.

Speciaal voor jou, zorg ik ervoor dat je op natuurlijke wijze snel geneest en gezond blijft.

 

Aphraheals

AphraHeals bestellen

De meest gestelde vragen over AphraHeals

 

 

 

 

Besteed jij jaarlijks 100 euro of meer in onze studio of online shop? Dan is het VIP membership voor jou! Als VIP member heb je toegang tot exclusieve acties en kortingen en ontvang je na een jaar een voucher t.w.v. €50,-
Schrijf je nu in via deze link.

VIP-membership