{{ shop.id }}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
One of the world's top 10 piercing and tattoo studio’s

Het verhaal van de lamp

18 December 2020
PiercingsWorks
PiercingsWorks
Expert
Deze bijzondere lamp is Ira’s creatieve oplossing voor plugs en sieraden die over waren. Lees over de geboorte van een kunstwerk vervaardigd uit piercings en sieraden.

Ik ben een zeer unieke lamp en de enige in mijn soort. Ik deel graag mijn verhaal met jullie.
Ik ben geboren in een groep ondernemers waar mijn ouders lang deel van uitmaken. De groep is zo’n 10 jaar gelden opgericht door Eelco de Boer.

 

16

 

Mijn moeder vroeg om hulp en was op zoek naar een oplossing voor alle tunnels en plugs die er in overschot waren. Sommige setjes waren niet meer compleet of de maten werden niet gebruikt. Het waren er zo veel en ze werden niet verkocht. Toen kwamen ze op het idee om er een kunstwerk van te maken. Nu kennen jullie mijn moeder niet, maar ze kwam gelijk in actie! Ze nam via Instagram contact op met bekende kunstenaars en vroeg of ze iets moois wilden maken met de overige voorraad. Het antwoord was telkens ‘nee’. Ze benaderde maar liefst 20 verschillende kunstenaars en ze hadden geen idee wat ze ermee konden maken. Gelukkig is mijn moeder goed bevriend met Igor lamplord.nl.

 

15

 

Igor maakt deel uit van dezelfde groep ondernemers. Je zou dus kunnen zeggen dat hij mijn vader is. Hij vertelde dat hij veel lampen ter beschikking had en dat we daarvan een kunstwerk konden maken. Mijn moeder begon meteen! Ze werkt veel en is altijd druk maar vond toch tijd om mij te maken. Ik werd zelfs bekend voordat ik helemaal af was. Mensen mogen tellen hoe veel tunnels en plugs er zijn gebruikt om mij te maken en kunnen dan een prijs winnen!

 

Farah wist de spanning erin te houden op de video en zorgde ervoor dat ik bekend werd voordat ik af was. Mijn moeder vond toevallig iemand op de Albert Cuypstraat markt die de sieraden kan coaten zodat ze op hun plek blijven zitten.

 

lamp

 

 

Daarna wordt ik gepolijst. Als dit allemaal is gebeurd kan ik worden opgehangen om mensen te verblijden en licht op hen te schijnen.

 

9

 

Dit was mijn verhaal. Ik ben dus echt uniek. Er zitten Swarovski plugs vervaardigd uit staal en zilver op mij van goede vrienden (Bela en Robert) van mijn moeder. Ik ben er best trots op dat ik er zo gaaf uit zie en de enige in mijn soort ben. Hopelijk kom ik ergens in jouw kamer, studio of restaurant te hangen.

 

Groetjes,

De Unieke Lamp