Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
One of the world's top 10 piercing and tattoo studio’s

Een bijzondere blijk van waardering

26 Mei 2022
Piercings Works
Piercings Works
Expert
Toen ik 25 jaar geleden besloot een piercing cursus te te volgen, had ik nooit durven dromen dat mijn leven op zo’n bijzondere manier voor altijd zou veranderen..

Het was dan ook altijd met deze gedachte in mijn achterhoofd (verander je leven tijdens een 5-daagse cursus) dat ik besloot mensen te leren piercen.


Het was absoluut niet altijd even makkelijk om studenten geëngageerd te houden; soms werd de cursus aan cursisten cadeau gedaan, was er geen oprechte interesse of konden ze zich niet langer dan 5 minuten ergens op concentreren zonder verveeld en ongeduldig te raken.


Professioneel piercer worden vereist de nodige concentratie en investering van tijd, iets dat niet elke student er voor over heeft. Dit maakt de studenten die mij hun tijd hebben toevertrouwd des te bijzonder.

Één van die cursisten is Cindy. Cindy vertelde me dat het volgen van de cursus zo’n positieve verandering in haar leven teweeg bracht, dat ze me wilde bedanken en verrassen tijdens onze 18e verjaardag door ons logo op haar been te laten tatooeren.

PW-logo tattoo

Een mooier gebaar had ik me niet kunnen wensen!
Dit is zo’n geweldig compliment voor mij en ons team, dat haar ook heeft kunnen helpen tijdens haar vervolgtraject.

Van harte gefeliciteerd, Cindy!
We wensen je een prachtig nieuw begin en hopen nog vele anderen te mogen inspireren hun leven te veranderen door deel te nemen aan onze cursus.

 

Piercing Instituut